Aurinkolinna

Aurinkolinna on yhtiömme ensimmäinen vanhuksille suunnattu tehostetun palveluasumisen yksikkö. Yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille. Meiltä voit kysyä myös omaishoidon tuen vuoropaikkoja. Yksikköömme on mahdollista tulla asiakkaaksi maksusitoumuksella tai palvelusetelillä, jonka avulla jokaisella on mahdollisuus yksilölliseen hoivaamme. Palveluiden ja hoidon sisältö määräytyy kunkin asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Aurinkolinnassa asiakkaille tarjotaan myös mahdollisuus saattohoitoon.

Yksikkö sijaitsee vehreän Valolinnan alueella Heinolassa. Viihtyisä ympäristö ylläpitää ja edistää fyysistä, psyykkistä sekä sosiaalista toimintakykyä. Luonnosta nauttiminen on osa päivittäistä toimintaamme; asiakkaat pääsevät halutessaan päivittäin ulos omatoimisesti tai avustettuna oman voinnin mukaan. Pihapiiri on avara ja puistomainen – liikkuminen on vaivatonta ja turvallista.

Aurinkolinnassa on 21 asiakaspaikkaa. Yksikössä työskentelee kaksi sairaanhoitajaa ja lähihoitajia. Osaamista päivitämme vuosittain laadittavan koulutussuunnitelman mukaisesti. Koulutustarpeet nousevat arjesta.

Asiakkaiden hoivaan osallistuvat tarvittaessa myös lääkäri ja erityistyöntekijöitä jalkahoitajasta fysioterapeutteihin. Virkistys- ja vapaa-ajan toiminta on monipuolista ja asiakkaiden toiveet ovat keskiössä toimintaa suunnitellessa. Asiakkaiden läheiset ovat lämpimästi tervetulleita meille vieraaksi. Myös pidemmät yön yli vierailut ovat omaisille mahdollisia ja järjestettävissä. Annamme mielellämme asiakkaille sekä heidän läheisilleen palveluohjausta.

Tervetuloa tutustumaan Aurinkolinnaan!