Niittykoti

Niittykoti sijaitsee Jyväskylässä rauhallisella ja viihtyisällä asuinalueella, kävelymatkan päässä kaupungin ja Seppälän palveluista. Yksikössä on 19 ympärivuorokautista tehostetun kuntoutuksen asiakaspaikkaa. Niittykoti tarjoaa asiakkailleen kodikkaat asunnot, jotka on pääosin varustettu omalla keittiöllä ja pesutilalla.

Yksikössämme asiakkaan kuntoutusta suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Tavoitteenamme on rakentaa asiakkaalle yksilöllinen ja oman näköinen arki, jonka kulkuun hän pystyy itse vaikuttamaan. Jokaisella yksikkömme asiakkaalla on nimetty omaohjaaja. Haluamme, että jokainen asiakas ja työntekijä on osa ainutkertaista yhteisöämme. Niittykodilla pidetään tärkeänä tasavertaisuutta ja toinen toistemme kunnioittamista. Erilaisuus halutaan nähdä yhteisön rikkautena.

Niittykodilla hyödynnetään ulospäin suuntautuvaa palveluohjausta, mutta yksikön sisälläkin tarjotaan erilaista kuntouttavaa toimintaa, kuten esimerkiksi Green Care -ryhmä, jossa hyödynnetään luonto- ja eläinavusteisuutta.

  • Niittytie 18 C
  • 40250 Jyväskylä